MOTION GØR DIN HUND GLAD

Ophold hos os

For at undgå stress og frustration hos vores hundegæster motionerer vi meget, motion gør din hund glad. På vores store indhegning føler din hund sig fri og den kan boltre sig som den vil. Vi efterkommer ejerens ønsker om leg med andre hunde og hundens individuelle behov.

Er vejret godt kan hundene går ude i mindst 1 time. Vi er naturligvis altid til stede mens hundene leger.

Nogle hunde har stor glæde med at lege med andre hunde i flok og får afløb for en masse energi og det giver hunde som elsker at komme i pension. Andre vil helst nøjes med en enkelt kammerat. Andre bryder sig ikke om leg med andre, disse hunde leger vi med hver gang de er ude.

Første gang din hund skal lege hos os, finder vi først en rigtig god legekammerat som den bliver tryg ved, herefter hvis vi kan mærke at din hund syntes det er super duper, så kan dem komme i den større flok og lege, for her bliver det først rigtigt skægt!

Mange hunde finder sammen og bliver bedste venner og følges ad under opholdet.

Når din hund kommer i pension er det vigtigt at den får lidt tid til at se sine omgivelser, så den første dag bruger vi ekstra tid sammen med den, så den lærer os og indhegningen at kende. Når den virker tryg, kommer den med i pensionen hvor dens boks står klar med de ting som er medbragt hjemmefra. Det gør den tryg at genkende sin seng/tæpper, derfor beder vi jer om at medbringe dens egne ting.

Først når tillid er skabt, kan din hund nyde opholdet,derfor bruger vi meget tid med din hund den første dag.

Alle vores bokse er mellem 6-10 m2, nogle er afskærmet så den ikke kan se sin sidemand og andre er åbne så hunden kan følge med. Det er helt individuelt hvad hunde kan lide og vi finder hurtigt ud af hvad der gør din hund bedst.

Vores pension er om efteråret og vinteren opvarmet til 19 grader, med et godt indeklima. Nogle af vores bokse har tilhørende løbegård med sand og græs.

Skal din hund have medicin under opholdet medbringes dette sammen med doseringsbeskrivelsen fra dyrlægen. Vi renser også gerne ører, skifter forbinding, vasker sår osv – selvfølgelig uden merbetaling.

Vi sælger ikke “ekstra-ydelser”, vi passer din hund ud fra dens behov, det er individuelt hvad der gør opholdet til en dejlig positiv oplevelse for din hund. Nogle vil gerne have en ekstra tur på marken, nogle en gå tur i snor, andre vil gerne nusses ekstra med, andre vil gerne spille bold. Alt dette er en selvfølgelighed hos os, og det er ikke ekstraydelser man skal bestille og betale ekstra for. Det vigtigste for os er at aflevere en glad hund til ejeren.

Vi fodrer din hund som den er vant til derhjemme, vi ønsker ikke at skifte foder, da det kan give anledning til dårlig mave. Der er ingen grund til at stresse maven på hunden når den skal i pension. Foderet bedes medbringes i fast beholder, med et doseringsbæger. Vi har fryser og køleskab til mad der skal på køl. Din hund må have alle de godbidder og ben med som den har behov for, men ikke noget som den ikke er vant til.

Legesager som pivedyr er ikke så gode at medbringe, da de forstyrrer de andre hunde. Der medbringes et håndklæde, da det danske vejr nogle gange kan være lidt uforudseeligt, og det er ikke rart for hunden at komme våd ind i sin boks.

Vi dækker ikke ødelagte senge, tæpper og legesager der er blevet “slået ihjel”.

Vi dækker ikke for skader og dyrlægebesøg/sygdom på din hund.
Opholdet hos os er dit eget ansvar.
Tæver i løbetid er ejers ansvar at få passet, husk altid at sige det ved indlevering at den er i løb.
Det er ikke altid vi ser blod i boksen – nogle bløder slet ikke under løb.

Vores mange årige erfaring gør at vi hurtigt spotter om en hund har brug for dyrlæge, og hvis muligt kontaktes hundens egen dyrlæge, ellers er det vores dyrlæge på Odder Dyreklinik der kontaktes. “Små” ting som dårlig mave, små skrammer ol. ringer vi ikke til dyrlægen for, vi har altid dietkost i huset og kan altid klare de mindre ting selv. Vi vurderer hurtigt hvad er nødvendigt for hunden. Som sagt før, vi passer din hund som var det vores egen, og vores mangeårige erfaring gør os stærk på området.

Din hund skal være vaccineret, og vaccinationsbogen fremvises ved ankomst. Vi anbefaler at du vaccinerer din hund mod kennelhoste, da denne virus er luftbåren og smitsom. Dette kan gøres meget nemt hos din dyrlæge, da man i dag har vaccinen som en spray der pustes ind i næseborene af hunden. Kennelhoste virusen kan bæres af raske smittebærere, og bryder først ud nogle dage efter smitten er modtaget, derfor kan vi ikke garantere at din hund ikke kan blive smittet her. Ofte er kennelhoste harmløs, men din hund kan hoste og kaste slim op i en uge og op til 2 uger, andre er helt upåvirkede. Gamle hunde og hvalpe er de mest udsatte. Derfor anbefaler vi vaccinen.

Det vigtigste for os er at du får den samme hund med hjem, bare lidt gladere : )

Book plads i pensionen

Fortæl om din hund og dine ønsker om ophold